Werken met Ammi Zorg

Ammi Zorg helpt met het inzetten van betrouwbaar, flexibel en kwalitatief personeel in de zorgsector.

Dienst aanvragen

Werken met Ammi Zorg

Ammi Zorg helpt met het inzetten van betrouwbaar, flexibel en kwalitatief personeel in de zorgsector.

Dienst aanvragen

Toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorgsector weten wij als geen ander wat er speelt. Als samenwerkingspartner van Ammi Zorg kun je daarom altijd rekenen op de best passende oplossing voor jouw zorgvraag.

Onze gedreven medewerkers maken de vertaalslag van onze visie naar de praktijk. De positieve instelling en het hoge werkniveau van de medewerkers maakt dat onze opdrachtgevers kiezen voor Ammi Zorg.

Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. We hebben een personeelsbestand van om en nabij 500 actieve medewerkers. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met jouw zorginstantie, om de continuïteit van het werk te waarborgen.

 • Maximale flexibiliteit

  Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. Wij anticiperen hier zo goed mogelijk op.
 • Kwalitatieve zorgprofessionals

  Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog.
 • Groot netwerk

  Dankzij ons grote netwerk van klanten en kandidaten kunnen we ook functies die minder vaak worden gevraagd snel vervullen.
 • Diverse zorgprofessionals

  Ons personeelsbestand bestaat uit groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, veilig thuiswerkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.
Abrona

Vanuit de PI-scholen werken we met het volste vertrouwen samen met Ammi-Zorg. De communicatie verloopt prettig en er wordt altijd snel een goede match gevonden. Ammi-Zorg weet wat er nodig is om de juiste professionals te plaatsen op onze scholen.

PI-School

Ammi Academy

We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen als zorgprofessionals. Voor de kwaliteit van onze zorgprofessionals, maar zeker ook voor het werkplezier van onze medewerkers. Met Ammi Academy leiden wij onze medewerkers op, zodat zij altijd voldoen aan actuele zorgvragen.

Lees verder