Kennisbank

Veelgestelde vragen

opdrachtgevers

 • 1. Hoe snel kan Ammi Zorg een vacature vervullen?

  We hebben een personeelsbestand van om en nabij 500 actieve medewerkers, met diverse specialisaties binnen de zorg. We zijn 24/7 bereikbaar voor aanvragen. Hoe snel we een vacature kunnen vervullen is afhankelijk van de vraag, maar dankzij ons grote netwerk van klanten en kandidaten kunnen we ook functies die minder vaak worden gevraagd snel vervullen.

 • 2. Werken jullie zorgprofessionals door heel Nederland?

  Ja, onze poule van zorgprofessionals is verspreid over heel Nederland. Zo kunnen wij uw aanvraag snel vervullen met een zorgprofessional die aansluit bij het gewenste profiel.

 • 3. Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van jullie zorgprofessionals?

  Bij het selecteren van medewerkers wordt er gekeken naar opleiding, werkervaring, kwaliteiten en competenties. Alle zorgprofessionals moeten aan specifieke inschrijfeisen voldoen. Daarnaast bieden we in-house cursussen en trainingen aan binnen Ammi Academy, zodat onze zorgprofessionals blijven doorontwikkelen en altijd voldoen aan de huidige standaarden.

 • 4. Ik heb een spoedaanvraag buiten kantoortijden. Wat nu?

  Ammi Zorg is 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers. Wanneer je buiten kantoortijden naar ons kantoor belt, wordt je te woord gestaan door onze spoedlijn. Zo garanderen we dat we snel een passende oplossing voor jouw zorgvraag vinden.

 • 5. Geldt er een minimaal afname termijn van jullie zorgprofessionals?

  Nee, Ammi Zorg staat voor maximale flexibiliteit als het gaat om het inschakelen van onze zorgprofessionals. Je kunt bij ons een dienst aanvragen voor enkele uren, dagen, weken en zelfs maanden.

zorgprofessionals

 • 1. Kun je bij ons werken als je nog in opleiding bent?

  De kwaliteit van onze medewerkers staat altijd voorop. Daarom verwachten we dat je in het bezit bent van aantoonbare diploma's in DUO. Meer over onze inschrijfeisen lees je op deze pagina.

 • 2. Bieden jullie interne opleidingen aan?

  Ja, via Ammi Academy is het mogelijk om in-house cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan een (herhaal)curcus BHV en een cursus HBV De-escalerend werken.

 • 3. Hoe kan ik me inschrijven als medewerker bij Ammi Zorg?

  Wanneer je zorgprofessional wilt worden bij Ammi Zorg kun je je via onze website aanmelden. Op deze pagina vind je ons inschrijfformulier. We vragen je om direct een aantal documenten aan te leveren, dit maakt het inschrijfproces gemakkelijker en sneller voor jezelf en voor ons.

 • 4. Kan ik zelf kiezen bij welke opdrachtgevers ik werk?

  Wanneer je zorgprofessional bij Ammi Zorg wordt stellen we gezamenlijk een profiel met je op, op basis van van je opleiding(en), ervaring en interesse. Wanneer er een passende zorgvraag bij ons binnenkomt, wordt je aan deze opdracht toegewezen. Daarbij voeren we altijd een laatste check uit of je daadwerkelijk beschikbaar bent gedurende de aangevraagde periode.

 • 5. Hoeveel jaar ervaring in de zorg moet ik hebben om bij Ammi Zorg te kunnen werken?

  We verwachten dat je minimaal 1 jaar relevante werkervaring hebt. Bij het selecteren van zorgprofessionals kijken we naar opleiding, minimaal niveau 4 of VIG niv 3, en werkervaring, maar ook zeker naar kwaliteiten en competenties.