Over ons - Ammi zorg
Over ons - Ammi zorg

Werving- en selectie met hart voor opdrachtgevers en personeel

Sinds de oprichting in 2006 ligt onze focus bij Ammi Zorg op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector. Onze gedreven zorgprofessionals maken de vertaalslag van deze visie naar de praktijk. Hoe goed de contacten met onze opdrachtgevers ook zijn, de positieve instelling en het hoge werkniveau van onze zorgprofessionals bepalen uiteindelijk ons gezicht.

Een bijdrage leveren aan de zorgsector

Iedereen in deze maatschappij verdient een kans. Vanuit deze gedachte wil Ammi Zorg de zorgsector elke dag een stukje beter maken. Onze zorgprofessionals komen niet alleen met kennis en ervaring, maar vooral ook met een warm hart voor zorgvragers. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie, voor een vertrouwd gevoel bij onze samenwerkingspartners en de zorgvragers.

Zorgprofessionals met diverse achtergronden

Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Ammi-Zorg. Van pedagogisch medewerkers tot en met orthopedagogen, van groepsleiders tot ambulant werkers en van jong tot oud. Wij hebben het specialisme in huis om hierin te bemiddelen. Dankzij Ammi Academy kunnen wij onze zorgprofessionals bovendien steeds verder opleiden en hiermee onze mogelijkheden uitbreiden.

Flexibel anticiperen op zorgvragen

De zorg vraagt om vakkennis en een specialistische aanpak. Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog. Flexibiliteit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van ons personeel. Wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit.

“Samenkomen is een begin, samenblijven is een vooruitgang en samenwerken is een succes.”

Kom je ons team versterken?

Momenteel zijn al onze interne kantoor vacatures ingevuld. Heb jij interesse in een functie binnen Ammi Zorg dan staan wij altijd open voor een open sollicitatie. Stuur deze naar jobs@ammi-zorg.nl.
Benieuwd naar een algemene vacature? Wij hebben regelmatig specifieke vacatures beschikbaar waarvoor je je kunt inschrijven. Zie je een vacature die bij jou past? Aarzel dan niet je gelijk in te schrijven!