Onze medewerkers maken de vertaalslag van deze visie naar de praktijk

Hoe goed de contacten met onze opdrachtgevers ook zijn, de positieve instelling en het hoge werkniveau van de medewerkers bepalen uiteindelijk ons gezicht. Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Ammi-Zorg. Van pedagogisch medewerkers tot en met orthopedagogen en van jong tot oud. Wij hebben het specialisme in huis om hierin te bemiddelen.

 

Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces en binnen het leefklimaat uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen op korte termijn een passende oplossing op uw vraag. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie.

De zorgprofessionals van Ammi-Zorg

Sinds de oprichting in 2006 ligt onze focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector. Daarbij maken wij gebruik van een variatie aan medewerkers, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, veilig thuiswerkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.

 

Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. We hebben een personeelsbestand van om en nabij 500 actieve medewerkers waarvan we 220 fte maandelijks inzetten. Hierdoor is er vaak snel een passende kandidaat te vinden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van klanten en kandidaten waardoor je functies die minder vaak worden gevraagd ook snel kunnen oplossen door het inschakelen van het netwerk.

Onze medewerkers

Één ding hebben zij gemeen: zij zijn altijd van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.
Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog. Flexibiliteit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van ons personeel. Wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit.

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/04/kaartje-overons.png

Samen op een positieve manier tot de juiste oplossing komen. Dat is kort door de bocht genomen het credo van Ammi-Zorg.

Wat zeggen onze klanten

Medewerkers

De afgelopen jaren heeft Ammi-Zorg zich, door haar persoonlijke en unieke benadering diverse zorgverleners op een juiste plek kunnen brengen. Een aantal zorgverleners die voor Ammi-Zorg werken of hebben gewerkt vertellen graag over de medewerker.

Lees meer

Opleiding & training

Medewerkers staan bij Ammi-Zorg centraal. We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom worden er in samenwerking met diverse organisaties verschillende trainingen en cursussen aangeboden.

Lees meer
540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten