Leerkracht/ lesbevoegdheid, onderwijsassistent so

Wij zijn doorlopend op zoek naar leerkrachten/lesbevoegdheid daarbij maak jij het verschil en heb je oog voor de talenten van de leerlingen. Je zet je iedere dag in om de leerlingen te begeleiden bij de lessen en je laat de lesstof maximaal aansluiten bij hun onderwijsbehoeften. Als onderwijs-professional werk je ook aan je eigen ontwikkeling.

    

Dit verwachten we van jou:

  • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid (pedagogische achtergrond). Het is ook mogelijk om te reageren met een PABO opleiding
  • Je hebt begrip voor de eigenheid van de leerlingen.
  • Je bent pedagogisch en didactisch goed onderlegd en reflecteert op je handelen. Je bent in staat om helder en concreet te communiceren.
  • Je hanteert lage drempels, bent toegankelijk en stelt tegelijkertijd hoge eisen.
  • Je bent in staat om complexe situaties te analyseren en relativeren.
  • Je werkt nauw samen met collega’s en ouders.

Stap 1

Solliciteren maar! Je stuurt je CV naar jobs@ammi-zorg.nl of neemt direct contact op met één van onze medewerkers 026-3709001 keuze menu 2.

Stap 2

Jouw CV wordt beoordeelt door één van onze medewerkers.

Stap 3

Wordt jouw CV positief beoordeeld dan ontvang je van ons een mail waarin gevraagd wordt stukken aan te leveren. Nadat wij je digitale dossier compleet hebben wordt er een kennismakingsgesprek ingepland.

Stap 4

Wie ben jij? Wie zijn wij? Tijdens een fysieke kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen.

Stap 5

Welkom bij het team! Als het enthousiasme nog altijd even groot is, verwelkomen we je graag in ons team. Op naar een mooie samenwerking!

Meer info

Aantal uur: 32 uur
Locatie: Arnhem

Laat je sollicitatie achter

Niet precies wat je zocht?

Alle vacatures