Ammi-Zorg heeft een grote variatie aan medewerkers die uitermate goed bekend zijn met de problematiek van uw doelgroep.

Een goede samenwerking is voor ons belangrijk. Dit houdt in dat het contact tussen ons personeel en de opdrachtgever naar ieders tevredenheid behoort te verlopen. Ammi-zorg ziet de samenwerking met opdrachtgevers dan ook als een partnership, waarin er op basis van goed contact en vertrouwen kwaliteit wordt geleverd. Dit klinkt simpel en dat is het ook. Wij zijn pas tevreden wanneer alle betrokken partijen dat zijn. Wij bieden geen kant en klare oplossingen die je als organisatie maar hebt te accepteren. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match, waarbij geen één oplossing dezelfde is.

 

Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Ammi-Zorg. Van pedagogisch medewerkers tot en met orthopedagogen en van jong tot oud. Wij hebben het specialisme in huis om hierin te bemiddelen. Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces en binnen het leefklimaat uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen op korte termijn een passende oplossing op uw vraag. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie .

Personeel en Organisatie

Charlotte Ittmann, Financieel medewerkster

Na het afronden van haar studie marketing en communicatie in 2013 werkt ze nu bij Ammi-Zorg. Hier is ze o.a. bezig met de salaris-, en personeelsadministratie en de werving en selectie van onze kandidaten.

Linda van Limbeek, Financieel medewerkster

Linda heeft ervaring op administratief vlak binnen diverse organisaties.
Heeft de opleiding financiële administratie gevolgd en houdt zich bij Ammi-zorg bezig met o.a. salaris en personeelsadministratie.

Mariëlle Geurts, Financieel medewerkster

Mariëlle heeft vele jaren ervaring op het financiële en administratieve vlak binnen diverse organisaties. Bij Ammi-Zorg houdt zij zich bezig met de financiële administratie en personeelszaken.

540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten