Ammi-Zorg heeft een grote variatie aan medewerkers die uitermate goed bekend zijn met de problematiek van uw doelgroep.

Een goede samenwerking is voor ons belangrijk. Dit houdt in dat het contact tussen ons personeel en de opdrachtgever naar ieders tevredenheid behoort te verlopen. Ammi-zorg ziet de samenwerking met opdrachtgevers dan ook als een partnership, waarin er op basis van goed contact en vertrouwen kwaliteit wordt geleverd. Dit klinkt simpel en dat is het ook. Wij zijn pas tevreden wanneer alle betrokken partijen dat zijn. Wij bieden geen kant en klare oplossingen die je als organisatie maar hebt te accepteren. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match, waarbij geen één oplossing dezelfde is.

 

Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Ammi-Zorg. Van pedagogisch medewerkers tot en met orthopedagogen en van jong tot oud. Wij hebben het specialisme in huis om hierin te bemiddelen. Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces en binnen het leefklimaat uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen op korte termijn een passende oplossing op uw vraag. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie .

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/04/kaartje-medewerkers.png

Bij Ammi-Zorg werken uitsluitend medewerkers met ervaring vanuit diverse disciplines in de zorg.

Onze specialisten

Over Ammi-Zorg

Hoe goed de contacten met onze opdrachtgevers ook zijn, de positieve instelling en het hoge werkniveau van de medewerkers bepalen uiteindelijk ons gezicht. Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje.

Lees meer

Opleiding & training

Medewerkers staan bij Ammi-Zorg centraal. We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom worden er in samenwerking met diverse organisaties verschillende trainingen en cursussen aangeboden.

Lees meer
270 270

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

349 349

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten