Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. Het eerste en direct succesvolle project van Haerst is de introductie van de Diagnostische Camera binnen de psychiatrie.

Momenteel wordt dit product geïmplementeerd bij verschillende zorginstellingen en diensten. Haerst heeft de ambitie om video-ondersteunde diagnostiek waar ook ter wereld mogelijk te maken. Hoogwaardige zorg, op maat, flexibel en efficiënt, op plaatsen waar dat ingewikkeld of zelfs tot voor kort niet mogelijk was. Haerst is opgericht door Jeroen Terpstra en Stefan de Haas.

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/07/kaartje-haerst.png

Haerst heeft de ambitie om video-ondersteunde diagnostiek waar ook ter wereld mogelijk te maken. Hoogwaardige zorg, op maat, flexibel en efficiënt, op plaatsen waar dat ingewikkeld of zelfs tot voor kort niet mogelijk was.

Kennismaken?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers? Maak dan een afspraak of belafspraak.

Ik ben professional Ik ben opdrachtgever

Vacatures

Wil je bij ons werken, dan kun je als gemotiveerde (aankomende) professional alle kanten op. Wat vragen we van je? Inzicht in je vak en een warm hart voor de complexe doelgroep. Het draait daarbij om jouw relatie als professional met de cliënt. Dit werk doe je niet alleen. Je bent een echte teamspeler.

Door de jaren heen heeft Ammi-zorg zich ontwikkeld tot expert in gedragsverandering en kennisoverdracht. Iedere dag zetten wij deze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen, begeleiden en te onderwijzen.

Bekijk vacatures

270 270

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

349 349

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten