De GGZ Vervoersdienst is een onafhankelijke ‘normaliserende’ vervoersdienst voor mensen met GGZ- of verslavingsproblematiek en biedt kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als onderdeel van goede herstelgerichte zorg die begint op weg naar de instelling.

Gezien de aard van de problematiek is het soms niet mogelijk zelfstandig te reizen en is er extra en ervaren begeleiding nodig die daar op een professionele wijze mee om kan gaan. De GGZ Vervoersdienst biedt daarom kundig vervoer naar een instelling voor GGZ zorg of tussen twee instellingen. Als medewerker van een GGZ instelling bent u vaak veel tijd kwijt om voor mensen passend vervoer te regelen. Ons personenvervoer helpt u op weg. De GGZ Vervoersdienst biedt hiervoor de oplossing. Voor mensen die vervoert moeten worden van of naar een afdeling of instelling, teruggebracht moeten worden na vermissing of begeleiding nodig hebben tijdens hun vervoer. Wij dragen zorg voor een veilig transport van personen met een psychische aandoening of verslaving.

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/07/kaartje-ggzvervoersdienst.png

De GGZ Vervoersdienst biedt kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als onderdeel van goede herstel gerichte zorg die begint op weg naar de instelling.

Kennismaken?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Ammi-Zorg neem dan contact met ons op.

Contact

Vacatures

Wil je bij ons werken, dan kun je als gemotiveerde (aankomende) professional alle kanten op. Wat vragen we van je? Inzicht in je vak en een warm hart voor de complexe doelgroep. Het draait daarbij om jouw relatie als professional met de cliënt. Dit werk doe je niet alleen. Je bent een echte teamspeler. Door de jaren heen heeft Ammi-zorg zich ontwikkeld tot expert in gedragsverandering en kennisoverdracht. Iedere dag zetten wij deze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen, begeleiden en te onderwijzen.

Bekijk vacatures

540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten