Bij een nieuwe werkgever beginnen vlak voor de 2e golf in de coronatijd hoe ervaar je dat.

 

ammi zorg werken tijdens corono en lockdown

Begin november ben ik begonnen als adviseur bij Ammi-zorg, natuurlijk een uitdagende tijd om aan een nieuwe functie te beginnen. Uiteraard wel vol enthousiasme gestart en ondanks dat veel collega’s al voor een groot deel vanuit huis werken ben ik heel warm ontvangen.

De eerste weken heb ik gelukkig nog veel vanuit kantoor kunnen werken en op die manier toch nog zoveel mogelijk indrukken, informatie kunnen opdoen en niet onbelangrijk gelukkig mijn collega’s toch een beetje heb kunnen leren kennen.

Maar toen kwam op maandag 14 december helaas maar begrijpelijk het bericht dat alles weer op slot moest. Nog dezelfde avond kregen we met zijn allen te horen dat we vanaf nu waar mogelijk met zijn allen (weer) vanuit huis moesten gaan werken. Voor iemand die net is begonnen natuurlijk wel een uitdaging, maar gelukkig kan ik iedereen bellen en mailen met vragen. Daarnaast ben ik moeder van 2 dochters ( 6 + 3 jaar) en waren die plotseling ook weer thuis. Dus naast een nieuwe baan ook nog een nieuwe functie als juf. J Gelukkig  krijgen wij vanuit onze werkgever alle ruimte om thuis te werken en een beetje met uren te schuiven zodat we zowel thuis als op het werk alles toch goed voor elkaar kunnen krijgen.

Mijn conclusie is dan ook dat thuis werken met 2 kinderen (die gelukkig ook geregeld naar opa en oma mogen) best een uitdaging is, maar doordat er bij Ammi-zorg zo’n groot vertrouwen wordt gegeven en flexibiliteit wordt geboden het voorlopig zo toch goed vol te houden is. Ben dan ook heel bij dat ik bij zo’n sociale prettige werkgever terecht ben gekomen.

En nu maar hopen dat corona snel onder controle is en we met zijn allen weer op een “normale” gezellige manier op kantoor kunnen gaan werken.

540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten