Ammi-Zorg Beveiliging is van toegevoegde waarde in vele situaties. Zo is het mogelijk dat er op locatie tijdelijke inzet van beveiliging nodig is, omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Wanneer dit het geval is kan een beveiliger van Ammi-Zorg de nodige rust en ondersteuning brengen.

Verder kan Ammi-Zorg Beveiliging een aantrekkelijke oplossing zijn als het gaat om de inzet van nachtwachten. Samen met u maken wij een uitvoerige analyse rondom de beveiliging. Op deze manier wordt er samen bekeken wat er exact nodig is om de beveiliging en het houden van toezicht zo goed mogelijk te laten verlopen.

Onze gediplomeerde beveiligers hebben ervaring met het werken in de zorg. Daarnaast worden zij ondersteund en geschoold wanneer het gaat om complexere zorgvraagstukken. Zo zijn zij te allen tijde als ervaren beveiligers ook op het gebied van de zorg van toegevoegde waarde. Ammi-Zorg Beveiliging gaat graag met u aan de slag!

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/07/kaartje-beveiliging.jpg

Onze gediplomeerde beveiligers hebben ervaring met het werken in de zorg. Daarnaast worden zij ondersteund en geschoold wanneer het gaat om complexere zorgvraagstukken.

Kennismaken?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers?
Maak dan een afspraak of belafspraak.

Maak een afspraak Terugbelverzoek
540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten