Sinds de ambulantisering van de zorg, werkt Ammi-Zorg binnen diverse ambulante teams. Daarbij kun je denken aan veilig thuis, jeugdbescherming, fact teams, wijkteams en andere teams die wat extra vragen van medewerkers.

Kenmerkend is dat onze medewerkers voornamelijk sterk zijn in complexe zorgvragen. Onze medewerkers hebben daarbij een behoorlijke rugzak van het werken op een groep, het werken als 1 op 1 begeleider, het werken in een crisisteam, als medewerkers veilig thuis of als medewerker in een factteam.

https://ammi-zorg.nl/content/uploads/2017/04/kaartje-ambulant.png

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd binnen de ambulante tak in de hulpverlening. Flexibiliteit en expertise staan voorop. We zijn voor onze klanten dan ook 24/7 bereikbaar.

Veilig Thuis

We werken met diverse veilig thuis vestigingen samen. Deze ondersteunen we vaak in periodes van drukte, voor het wegwerken van wachtlijsten of we leveren medewerkers die uiteindelijk in dienst treden bij veilig thuis. Ammi-Zorg ondersteund veilig thuis binnen de front office, binnen het onderzoekswerk of voor andersoortige functies zoals een casemanger huisverboden. Onze medewerkers hebben ervaring met het werken met huiselijk geweld, durven op situaties af te stappen en hebben een goed analystisch vermogen waardoor ze snel een juiste inschatting kunnen maken van een situatie.

Werken binnen de gemeente

De afgelopen jaren werken we steeds meer samen met gemeentes. De ene keer worden we ingezet als er op een bepaalde gebied expertise nodig is. Denk aan een specialist jeugd of een specialist ggz.deze expertise zetten we soms voor een bepaalde periode in, maar medewerkers worden ook wel in dienst genomen bij de gemeente zelf. De medewerkers die via Ammi-Zorg in de wijken werken, zijn medewerkers met een grote rugzak aan bagage. Het zijn ervaren hulpverleners, die makkelijk op situaties af durven te stappen, makkelijk het contact zoeken en vinden met bewoners en feilloos aansluiten bij de gestelde hulpvragen.

Werken binnen een fact team

De afgelopen tien jaar werken we al veel op de groepen binnen de ggz. Vanuit daar zijn er ook steeds meer vragen gekomen vanuit de ambulante teams binnen de ggz, zoals een fact team. In deze teams springen we vaak in als er periodes van drukte zijn of als er bepaalde expertise mist binnen een bepaald team.

Werken binnen de jeugdbescherming

Binnen Nederland werken we met diverse jeugdbescherming instellingen samen. Soms ondersteunen we in een crisisteam waar het belangrijk is dat medewerkers flexibel zijn en snel ingezet kunnen worden. Ook binnen de andere divisies ondersteunen we de jeugdbescherming voor tijdelijke duur of voor langere tijd.

Kennismaken?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Ammi-Zorg neem dan contact met ons op.

Contact

Vacatures

Wil je bij ons werken, dan kun je als gemotiveerde (aankomende) professional alle kanten op. Wat vragen we van je? Inzicht in je vak en een warm hart voor de complexe doelgroep. Het draait daarbij om jouw relatie als professional met de cliënt. Dit werk doe je niet alleen. Je bent een echte teamspeler. Door de jaren heen heeft Ammi-zorg zich ontwikkeld tot expert in gedragsverandering en kennisoverdracht. Iedere dag zetten wij deze expertise in om jeugdigen met complexe problemen en hun ouders te behandelen, begeleiden en te onderwijzen.

Bekijk vacatures

540 540

Kandidaten werkzaam bij Ammi-zorg

765 765

Kandidaten ingeschreven bij Ammi-zorg

84 84

Tevreden klanten van Ammi-zorg

82 82

Kilo’s snoep wat we op kantoor per jaar eten